Front view of a unit
Front view of a unit

Front view of a unit
Front view of a unit

Front view of a unit
Front view of a unit

1/2
Plan
Plan

Plan
Plan

1/1

Series of internal and external renders of a proposed residential housing in Alberta, Canada. Created for MT-Arch.

 

Renders for a residential project in Iceland. Internal and exterior images. Created for Tvihorf.

 

Lynggata side view
Lynggata side view

Lynggata back view
Lynggata back view

Lynggata front view
Lynggata front view

Lynggata side view
Lynggata side view

1/4
Lynggata apartment view
Lynggata apartment view

Lynggata apartment view
Lynggata apartment view

Lynggata apartment view
Lynggata apartment view

Lynggata apartment view
Lynggata apartment view

1/5
Exploded view
Exploded view

Exploded view
Exploded view

1/1

Design and renders of a prefabricated timber house for a TV commercial and merchandise for a construction firm in Iceland.

Final image
Final image

Final image
Final image

1/1
Render Vitastigur
Render Vitastigur

Render Vitastigur 2
Render Vitastigur 2

Render Vitastigur
Render Vitastigur

1/2
Render back view
Render back view

Render back view
Render back view

1/1

Series of external renders of an existing and proposed residential project in Reykjavik, Iceland. Created for Tvihorf.

 

Render view
Render view

Render front view
Render front view

Render view
Render view

1/2

Render of a conference booth at La Fira Barcelona. Created for Tvihorf.

Render of bar
Render of bar

Render of bar
Render of bar

1/1
Render view
Render view

Aerial view
Aerial view

Render view
Render view

1/2
Plan drawing
Plan drawing

Plan drawing
Plan drawing

1/1

Residential project, located in the south coast of UK. The proposal was to demolish the existing bungalow and detached double garage and construct three detached houses. 

Redevelopment of an existing residential plot in the UK. The proposal was to develop three new detached houses, replacing the existing former bungalow and its associated cottage building.

.

Plans
Plans

Elevation
Elevation

Section
Section

Plans
Plans

1/3
Visualisation
Visualisation

Visualisation
Visualisation

1/1

Proposed refurbishment of an existing visitor centre to a new restaurant, located in the centre of Bournemouth, UK. 

 

 

Sketch
Sketch

Plan
Plan

Sketch
Sketch

1/2

Competition for a school to adapt to the climatic conditions of Khovd, Mongolia, the building can be adapted to suit the changing weather and climate, both daily and seasonally. The philosophy behind the school design is the use of adaptive passive solar architecture.  

Outdoor playspace
Outdoor playspace

Render front view
Render front view

Night view
Night view

Outdoor playspace
Outdoor playspace

1/4
Exploded diagram
Exploded diagram

Concept
Concept

Solar collector
Solar collector

Exploded diagram
Exploded diagram

1/4

Large scale residential development in the town centre of Bournemouth, UK

 

Render
Render

Render
Render

1/1
Render bird view
Render bird view

Render front view
Render front view

Render bird view
Render bird view

1/2
Plan
Plan

Sketch
Sketch

Plan
Plan

1/2